Thaimaalainen naudanlihasalaatti

Thaimaalainen naudanlihasalaatti

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Vähärasvainen naudan paistijauheliha toimii mainiosti erilaisten salaattien lisukkeena, kuten tässä thaihenkisessä reseptissä. Thaimaalaisen kalakastikkeen voit halutessasi korvata soijakastikkeella.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua muutama tunti.

Sekoita porkkana-Julienne, chili, kirsikkatomaatit, korianteri ja salottisipuli kulhossa sekaisin. Mausta limen mehulla, sweet chilillä ja kalakastikkeella.

Kokoa lautaselle revityt salaatinlehdet ja päälle maustetut lisukkeet.

Paista naudan paistijauheliha pienessä määrässä seesamiöljyä kypsäksi. Mausta suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla. Tarjoa salaatin ja seesamidressingin kera.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Naudan paistijauheliha 7% 300 g

1 pss jäävuori- tai sydänsalaattia
1 pnt korianteria
2 salottisipulia ohueksi viipaloituina
2 kpl punaista chiliä viipaloituina
1 porkkana Julienneksi leikattuna
1 rasia kirsikkatomaatteja puolitettuina
1 limen mehu
1 tl thaimaalaista kalakastiketta
2 rkl sweet chili -kastiketta
suolaa
rouhittua mustapippuria

Seesami-dressing:

1 dl majoneesia
1,5 rkl soijaa
2 tl seesamiöljyä
1 rkl seesaminsiemeniä
1 tl sokeria
¼ limen mehu

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä