Thaimaalainen naudanlihasalaatti

Thaimaalainen naudanlihasalaatti

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Vähärasvainen hienoksi jauhettu naudan sisäpaisti toimii mainiosti erilaisten salaattien lisukkeena, kuten tässä thaihenkisessä reseptissä. Thaimaalaisen kalakastikkeen voit halutessasi korvata soijakastikkeella.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua muutama tunti.

Sekoita porkkanajulienne, chili, kirsikkatomaatit, korianteri ja salottisipuli kulhossa sekaisin. Mausta limenmehulla, sweet chilillä ja kalakastikkeella.

Kokoa lautaselle revityt salaatinlehdet ja päälle maustetut lisukkeet.

Paista hienoksi jauhettu naudan sisäpaisti pienessä määrässä seesamiöljyä kypsäksi. Mausta suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla. Tarjoa salaatin ja seesamidressingin kera.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Hienoksi jauhettua naudan sisäpaistia

1 pss jäävuori, - tai sydänsalaattia
1 pnt korianteria
2 salottisipulia ohueksi viipaloituna
2 kpl punaista chiliä viipaloituna
1 porkkana julienneksi leikattuna
1 rasia kirsikkatomaatteja puolitettuna
1 limen mehu
1 tl thaimaalaista kalakastiketta
2 rkl sweet chili kastiketta
suolaa
rouhittua mustapippuria

Seesamidressing:

1 dl majoneesia
1,5 rkl soijaa
2 tl seesamiöljyä
1 rkl seesaminsiemeniä
1 tl sokeria
¼ limen mehu

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.