Thaipossua ja jaew-kastike

Thaipossua ja jaew-kastike

Curryllä maustettu possu haudutetaan rauhassa uunissa ja tarjoillaan thaimaalaisen jaew-kastikkeen kera. 

Thaipossua ja jaew-kastike

Arvostele resepti
2 arvostelua
6 annosta | Valmistusaika: n. 5 h 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Jaew-kastike

  • 2 kpl salottisipulia pieninä kuutioina
  • 1 ruukku korianteria hienonnettuna
  • 0.5 dl kalakastiketta
  • 3 rkl vettä
  • 1 kpl limen mehu
  • 1 rkl ruokosokeria
  • 1 rkl chililastuja (kuivattuja)

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen valmistuksen aloittamista. Sekoita currytahna ja öljy keskenään, hiero seos lihan pintaan ja laita liha uunivuokaan. Peitä vuoka kannella tai foliolla ja hauduta kypsäksi 125-asteisessa uunissa noin 4 tuntia.

Valmista lihan kypsyessä kastike yhdistämällä kaikki ainekset keskenään ja sekoittamalla, kunnes sokeri on liuennut.  Anna maustua jääkaapissa.

Revi tai leikkaa veitsellä hieman jäähtyneestä lihasta paloja ja valele jaew-kastikkeella.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.