Tomaatti-basilika lihapullapasta

Tomaatti-basilika lihapullapasta

Maailman nopeimmat lihapullat valmiiksi maustetusta tomaatti-basilika jahelihasta. Ja kerrankin tasakokoisia lihapullia kun leikkaat suoraan pötköstä viivoituksia pitkin. Niin helppoa, että lapsikin sen osaa.

Tomaatti-basilika lihapullapasta

Arvostele resepti
Ei arvosteluja
4 annosta | Valmistusaika: n. 25 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

1 pkt HK Jauheliha tomaatti-basilika 600g
400 g tomaattimurskaa
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 rkl balsamicoa
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
280 g tagliatelle tai pappardelle -pastaa
50 g parmesaania raastettuna
rouhittua mustapippuria myllystä
voita ja oliiviöljyä paistamiseen

Valmistusohje

Freesaa valkosipulit pehmeiksi nopeasti oliiviöljyssä. Sekoita joukkoon tomaattimurska, balsamico, sokeri ja suola. Jätä hautumaan.

Leikkaa jauhelihasta viipaleita viivoituksen mukaisesti ja pyörittele viipaleet pyöryköiksi. Paista pyörykät voi-öljyseoksessa kypsiksi.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. Tarjoa tomaatti-basilika lihapullat tomaattikastikkeen ja pastan kanssa. Viimeistele annos parmesaanilla ja mustapippurilla.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.