Tomaatti-basilikalihapullat ja tuorepastaa

Tomaatti-basilikalihapullat ja tuorepastaa

Mamma mia mitkä lihapullat. Tämän helpommaksi ei enää lihapullien teko tule. HK Jauheliha tomaatti-basilika pakkaus vain auki, pyörittele pallot ja paista kypsiksi. Buon appetito!

Tomaatti-basilikalihapullat ja tuorepastaa

Arvostele resepti
Ei arvosteluja
4-6 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

1 pkt HK Jauheliha tomaatti-basilika 600 g
1 prk hyvää tomaattimurskaa
4 valkosipulin kynttä hienonnettuna
½ pnt timjamia
1 rkl sokeria
2 rkl balsamicoa
suolaa
rouhittua mustapippuria
2 pkt tagliatelle tuorepastaa

Valmistusohje

Pyörittele tomaatti-basilika jauhelihasta pyöryköitä. Paista pyöryköihin voi-oliiviöljyseoksessa kaunis väri. Lisää pannulle hienonnetut valkosipulit ja anna niiden hetki pehmetä pannulla.

Kun valkosipulit alkavat saada väriä lisää joukkoon balsamico, sokeri sekä timjami. Kiehauta.
Lisää tomaattimurska, mustapippuri ja mausta lopuksi maun mukaan suolalla. Hauduttele hiljalleen noin 25 minuuttia, kunnes lihapullat ovat kypsiä.

Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetty pasta ja sekoita se hienonnetun basilikan kanssa lihapullakastikkeen sekaan. Tarjoa pasta raastetun parmesaanijuuston kera.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.