Tomaatti-feta pastasalaatti

Tomaatti-feta pastasalaatti

Tämä helppo tomaatti-feta pastasalaatti täydentää grilliherkuista notkuvaa illallispöytää mutta on kevyt ja maistuva ruoka ihan siltäänkin. Mikäli kaappiin on jäänyt edelliseltä grillauskerralta grilliketsuppia, on tämä tomaatti-feta pastasalaatti myös nopea valmistaa.

Tomaatti-feta pastasalaatti

Arvostele resepti
Ei arvosteluja
4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

300 g pastaa, esim. farfalle tai fusilli
2 dl kesän grilliketsuppia
100 g fetajuustoa muruina
1 ruukku lehtipersiljaa hienonnettuna

 

Valmistusohje

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä ja jäähdytä kylmällä vedellä.
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia.
Tarjoa grillatun makkaran tai lihan seuraksi.

Vinkki: kokeile maustaa salaatti lehtipersiljan lisäksi esimerkiksi tuoreella korianterilla tai timjamilla.

 

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.