Tomaatti-feta pastasalaatti

Tomaatti-feta pastasalaatti

Tämä helppo tomaatti-feta pastasalaatti täydentää grilliherkuista notkuvaa illallispöytää, mutta on kevyt ja maistuva ruoka ihan sellaisenaankin. Mikäli kaappiin on jäänyt edelliseltä grillauskerralta grilliketsuppia, on tämä tomaatti-feta pastasalaatti myös nopea valmistaa.

Tomaatti-feta pastasalaatti

Arvostele resepti
7 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

300 g pastaa, esim. farfalle tai fusilli
2 dl kesän grilliketsuppia
100 g fetajuustoa muruina
1 ruukku lehtipersiljaa hienonnettuna

 

Valmistusohje

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä ja jäähdytä kylmällä vedellä.
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia.
Tarjoa grillatun makkaran tai lihan kera.

Vinkki: kokeile maustaa salaatti lehtipersiljan sijaan esimerkiksi tuoreella korianterilla, timjamilla tai muulla lempiyrtilläsi.

 

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.