Tomaatti-pekoni-bruschettat

Tomaatti-pekoni-bruschettat

2-4 annosta   n. 40 min  Laktoositon

Herkulliset tomaatti-pekoni-bruschettat vievät sinut makumatkalle Italiaan! Tarjoile bruschettat esimerkiksi alkuruokana, välipalana tai naposteltavana.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Sivele leivät öljyllä ja grillaa rapeapintaisiksi. Grillaa pekoni. Puolita tomaatit, mausta valkosipulilla, suolalla, pippurilla ja basilikalla. Lusikoi seos leiville. Lisää pinnalle pekoniviipaleet.

Ainekset 

(2-4 annosta)

1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original 170 g

  • 4 isoa viipaletta edellispäiväistä hiivaleipää 
  • 1 rkl öljyä 
  • 1 rs kirsikkatomaatteja 
  • 1 valkosipulinkynsi 
  • ripaus suolaa ja pippuria 
  • 1 rkl oliiviöljyä 
  • silputtua basilikaa 

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.