
Tomaatti-pekoni-bruschettat
Herkulliset tomaatti-pekoni-bruschettat vievät sinut makumatkalle Italiaan! Tarjoile bruschettat esimerkiksi alkuruokana, välipalana tai naposteltavana.
Valmistusohje
(n. 40 min)Sivele leivät öljyllä ja grillaa rapeapintaisiksi. Grillaa pekoni. Puolita tomaatit, mausta valkosipulilla, suolalla, pippurilla ja basilikalla. Lusikoi seos leiville. Lisää pinnalle pekoniviipaleet.
Ainekset
(2-4 annosta)1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original 170 g
- 4 isoa viipaletta edellispäiväistä hiivaleipää
- 1 rkl öljyä
- 1 rs kirsikkatomaatteja
- 1 valkosipulinkynsi
- ripaus suolaa ja pippuria
- 1 rkl oliiviöljyä
- silputtua basilikaa
