Tomaattinen kinkku-pastakeitto

Tomaattinen kinkku-pastakeitto

4 annosta   n. 15 min 

Sopivasti mausteinen keittoruoka on arkipäivän pelastus. Helppotekoisena se valmistuu näppärästi ja nopeasti. Tarjoa seuraksi tuoretta leipää!

Valmistusohje

(n. 15 min)

Laita vesi kattilaan yhdessä liemikuutioiden kanssa. Halkaise purjo pituussuunnassa ja huuhtele lehtien välit. Leikkaa suikaleiksi. Suikaloi myös kinkku ja paprika. Lisää purjo, paprika ja hienonnettu chili kiehuvaan nesteeseen. Laita joukkoon reilusti tacomaustetta, pakastemaissit, kinkkusuikaleet, tomaattimurska ja valutetut kidneypavut. Pätki joukkoon spagetit tai käytä rakettispagettia. Anna kiehua hiljalleen, kunnes spagetti kypsyy. Rouhi joukkoon mustapippuria. Tarkista maku. Tarjoa seuraksi smetanaa tai ranskankermaa, sekä tuoretta leipää.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Rypsiporsas® Gourmet kinkku 200 g

  • 1 1/2 l vettä 
  • 2 liha- tai kasvisliemikuutiota 
  • 200 g purjosipulia 
  • 1 punainen paprika 
  • 1/2 punainen chilipaprika 
  • reilusti tacomaustetta 
  • 400 g pakastemaissia 
  • 400 g tomaattimurskaa 
  • 1 tlk kidneypapuja, valutettuna 
  • n. 200 g pätkittyä spagettia tai rakettispagettia 
  • mustapippuria myllystä 
  • 1 ruukku tuoretta korianteria

Lisäksi 

  • smetanaa tai ranskankermaa
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.