Tomi Björckin possubulgogi

Tomi Björckin possubulgogi

6 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Kokeile tätä ihanaa, korealaista bulgogia suomalaisesta Rypsiporsas®-lihasta keittiömestari Tomi Björckin mahtavalla ohjeella!

Valmistusohje

(n. 30 min)

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillaamista.

Tee kastike kiehauttamalla ensin soija, sokeri ja mirin. Lisää inkivääri- ja valkosipulisilppu, kiehauta uudelleen. Lisää kevätsipuli ja seesaminsiemenet.

Grillaa tai paista pihvit öljyssä, mausta suolalla. Lusikoi kastike pihvien päälle ja tarjoile haluamiesi lisukkeiden kera.

Katso parhaat vinkit grillaukseen grillausoppaastamme!

Ainekset 

(6 annosta)

Kastike

  • 0.5 dl soijaa vähäsuolaista
  • 0.5 dl sokeria
  • 1 dl miriniä
  • 5 rkl inkivääriä hienonnettuna
  • 5 rkl valkosipulia hienonnettuna
  • 1 rkl kevätsipulia silputtuna
  • 2 rkl seesaminsiemeniä paahdettuna
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.