Tomi Björckin possubulgogi

Tomi Björckin possubulgogi

Kokeile tätä ihanaa, korealaista bulgogia suomalaisesta Rypsiporsas®-lihasta keittiömestari Tomi Björckin mahtavalla ohjeella!

Tomi Björckin possubulgogi

Arvostele resepti
29 arvostelua
6 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Kastike

  • 0.5 dl soijaa vähäsuolaista
  • 0.5 dl sokeria
  • 1 dl miriniä
  • 5 rkl inkivääriä hienonnettuna
  • 5 rkl valkosipulia hienonnettuna
  • 1 rkl kevätsipulia silputtuna
  • 2 rkl seesaminsiemeniä paahdettuna

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillaamista.

Tee kastike kiehauttamalla ensin soija, sokeri ja mirin. Lisää inkivääri- ja valkosipulisilppu, kiehauta uudelleen. Lisää kevätsipuli ja seesaminsiemenet.

Grillaa tai paista pihvit öljyssä, mausta suolalla. Lusikoi kastike pihvien päälle ja tarjoile haluamiesi lisukkeiden kera.

Katso parhaat vinkit grillaukseen grillausoppaastamme!

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.