
Tomi Björckin possubulgogi
Kokeile tätä ihanaa, korealaista bulgogia suomalaisesta Rypsiporsas®-lihasta keittiömestari Tomi Björckin mahtavalla ohjeella!
Valmistusohje
(n. 30 min)Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillaamista.
Tee kastike kiehauttamalla ensin soija, sokeri ja mirin. Lisää inkivääri- ja valkosipulisilppu, kiehauta uudelleen. Lisää kevätsipuli ja seesaminsiemenet.
Grillaa tai paista pihvit öljyssä, mausta suolalla. Lusikoi kastike pihvien päälle ja tarjoile haluamiesi lisukkeiden kera.
Ainekset
(6 annosta)1 pkt HK Viljaporsaan fileepihvi maustamaton
Kastike
- 1/2 dl vähäsuolaista
- soijakastiketta
- 1/2 dl sokeria
- 1 dl miriniä
- 5 rkl inkivääriä hienonnettuna
- 5 rkl valkosipulia hienonnettuna
- 1 rkl kevätsipulia silputtuna
- 2 rkl seesaminsiemeniä paahdettuna
