Tomi Björckin possubulgogi

Tomi Björckin possubulgogi

6 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Kokeile tätä ihanaa, korealaista bulgogia suomalaisesta Rypsiporsas®-lihasta keittiömestari Tomi Björckin mahtavalla ohjeella!

Valmistusohje

(n. 30 min)

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillaamista.

Tee kastike kiehauttamalla ensin soija, sokeri ja mirin. Lisää inkivääri- ja valkosipulisilppu, kiehauta uudelleen. Lisää kevätsipuli ja seesaminsiemenet.

Grillaa tai paista pihvit öljyssä, mausta suolalla. Lusikoi kastike pihvien päälle ja tarjoile haluamiesi lisukkeiden kera.

Ainekset 

(6 annosta)

1 pkt HK Rypsiporsas® RUB-Fileepihvi USA 415 g


Kastike

  • 1/2 dl vähäsuolaista 
  • soijakastiketta 
  • 1/2 dl sokeria 
  • 1 dl miriniä 
  • 5 rkl inkivääriä hienonnettuna 
  • 5 rkl valkosipulia hienonnettuna 
  • 1 rkl kevätsipulia silputtuna 
  • 2 rkl seesaminsiemeniä paahdettuna
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.