Tomi Björckin joulutervehdys - Pippurinen sinappikastike

Tomi Björckin joulutervehdys - Pippurinen sinappikastike

10 annosta   n. 15 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Valmista keittiömestari Tomi Björckin ohjeella helppo ja herkullinen sinappikastike, joka sopii erityisesti kaloille ja kinkulle. Pippurinen sinappikastike on Tomi Björckin versio klassisesta hovimestarinkastikkeesta.

Valmistusohje

(n. 15 min)

Vatkaa keltuaiset paksuksi massaksi. Lisää sinappi, sekoita hyvin, lisää sokeri ja suola. Lisää joukkoon murskatut valkosipulin kynnet, viinietikka ja tilli sekä sitruunanmehu. Lisää öljyä joukkoon ohuena nauhana, mausta mustapippurilla ja konjakilla.

Tarjoile kinkun tai graavilohen kanssa.

 

Katso ohjeet kinkun paistoon

Ainekset 

(10 annosta)
  • 5 rkl sinappia
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 4 tl sokeria
  • 2 tl suolaa
  • 1 dl punaviinietikkaa
  • 4 kpl keltuaista
  • 0.5 dl tilliä hienonnettuna
  • 1 tl sitruunamehua
  • 4 dl rypsiöljyä
  • 1 rkl konjakkia
  • 1 tl mustapippuria myllystä (tai oman maun mukaan)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.