Toscanalainen makkarapasta

Toscanalainen makkarapasta

2-3 annosta   n. 40 min  Laktoositon

Makkarasta on moneksi, kuten vaikkapa toscanalaisuutta henkivään makkarapastaan. Muun muassa basilikaa, rucolaa ja cheddaria sisälleen kätkevä Maakarit® Toscanan Giovanni on mitä mainioin makkara tähän italialaiseen ”makkarakastikkeeseen”. Prego!

Valmistusohje

(n. 40 min)

Viipaloi makkarat noin puolen sentin paksuisiksi kiekoiksi. Silppua valkosipulin kynnet. Leikkaa paprikat pieniksi paloiksi.

Paista makkaroihin kaunis väri voissa. Lisää pannulle valkosipuli ja paprika ja freesaa kunnes valkosipuli alkaa pehmenemään. Ripottele pinnalle vehnäjauhoja ja sekoittele hetken aikaa. Lisää pannulle kanaliemi ja kiehauta. Kun kanaliemi alkaa sakenemaan lisää mukaan kuohukerma. Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike sopivan paksua. Lisää mukaan pinaatti ja mausta suolalla, chilihiutaleilla sekä rouhitulla mustapippurilla.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Sekoita makkarakastike ja raastettu parmesaani pastan joukkoon. Tarjoa.

Ainekset 

(2-3 annosta)

1 pkt HK Maakarit® Toscanan Giovanni 260 g

140 g rigatoni pastaa (pennenkin käy)
2 rkl voita
2 valkosipulin kynttä
ripaus vehnäjauhoja
150 g grillattua paprikaa (säilyke)
2 dl kanalientä
2 dl kuohukermaa
¼ tl chilihiutaleita
1 dl raastettua parmesaania
kourallinen pinaattia
suolaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä