Tryffelillä maustettua makkaraa ja maalaissalaattia

Tryffelillä maustettua makkaraa ja maalaissalaattia

4 annosta   n. 30 min  Gluteeniton

Makumatka Ranskan Rivieralle alkakoon. Tryffelillä maustetun ja grillatun raakamakkaran aisapariksi sopii parhaiten oikein kunnon salaatti. Eikä lasillinen kevyttä punaviiniä ole koskaan pahitteeksi.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Ryöppää papuja noin 2 minuuttia suolalla maustetussa vedessä ja jäähdytä nopeasti. Mausta pavut oliiviöljyllä, suolalla ja rakuunalla. Puolita perunat ja lisää papujen joukkoon. Sekoita mukaan pinaatti, sydänsalaatin lehdet, punasipuli ja lopuksi keitetty kananmuna ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Sekoita piparjuuridressingin ainekset keskenään.

Grillaa makkarat keskilämmöllä kypsiksi noin 8 minuuttia välillä käännellen.

Tarjoa grillatut raakamakkarat maalaissalaatin ja piparjuuridressingin kera.

Ainekset 

(4 annosta)

2 pkt HK Maakarit® Raakamakkara Rivieran Raoul 280 g

100 g vihreitä papuja
100 g keitettyjä ja jäähdytettyjä varhaisperunoita
3 rkl hienonnettua rakuunaa
50 g pinaattia
2 kpl sydänsalaatteja
4 kpl keitettyä kananmunaa puolitettuina
1 kpl pieni punasipuli ohueksi viipaloituna
reilu loraus oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria

Piparjuuridressing:

2 dl ranskankermaa
2 tl raastettua piparjuurta
0,5 kpl sitruunan mehu ja raastettu kuori
suolaa

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä