
Tuhti nakkitarjotin
Millaisista nakeista sinä pidät? HK Aitonakki™ on kuulunut suomalaisten ruokapöytiin jo vuodesta 1962 ja se valmistetaan käsityönä Vantaan Pakkalassa. Aitonakki on tunnettu napsahduksestaan, joka syntyy korkeasta lihapitoisuudesta, tarkkaan valitusta makkaran kuoresta ja kypsennystavasta.
Tuoteperheeseen on tullut lihapitoisemmat uutuudet HK Aitonakki™ Tuhti Juusto ja Tuhti Sawu. Myös pakkausten ulkoasua päivitetään. Aitonakki perheeseen kuuluu lisäksi HK Aitonakki™ Kevyt, HK Aitonakki™ ja HK Aitonakki™ Suurpakkaus. Nauti kylmänä tai läm...
Millaisista nakeista sinä pidät? HK Aitonakki™ on kuulunut suomalaisten ruokapöytiin jo vuodesta 1962 ja se valmistetaan käsityönä Vantaan Pakkalassa. Aitonakki on tunnettu napsahduksestaan, joka syntyy korkeasta lihapitoisuudesta, tarkkaan valitusta makkaran kuoresta ja kypsennystavasta.
Tuoteperheeseen on tullut lihapitoisemmat uutuudet HK Aitonakki™ Tuhti Juusto ja Tuhti Sawu. Myös pakkausten ulkoasua päivitetään. Aitonakki perheeseen kuuluu lisäksi HK Aitonakki™ Kevyt, HK Aitonakki™ ja HK Aitonakki™ Suurpakkaus. Nauti kylmänä tai lämpimänä.
Valmista illanistujaisherkutteluun herkkutarjotin dippeineen ja nosta pöytään!
Valitse mitä nakkeja laitat tarjolle. Varaa 4-5 nakkia per ruokailija.
Tämä resepti on tehty yhteistyössä Hellapoliisin kanssa.
Valmistusohje
(n. 30 min)Tarjoa nakit kylmänä tai kiehauta kattilassa lämpimäksi.
Aloita kuitenkin kasviksista.
Paloittele kukkakaali, paprikat, kuoritut porkkanat ja leikkaa lehtisellerinvarret ja kurkku sopiviksi tikuiksi ja asettele ne tarjolle tomaattien kanssa.
Valmista dippikastikkeet. Sekoita kermaviilin joukkoon tacomauste, majoneesin joukkoon sriracha chilikastike, majoneesin joukkoon curry ja kermaviilin joukkoon sinapinsiemenet ja sinappi. Laita kulhoon myös pehmeää sulatejuustoa.
Nosta tarjolle ja nauti hyvässä seurassa!
Ainekset
(4 annosta)4-8 kpl HK Aitonakki™ 420 g
Kokoa nakkitarjotimelle myös:
HK Aitonakki™ Tuhti Juusto
HK Aitonakki™ Tuhti Sawu
HK Aitonakki™ Kevyt
Lisäksi:
1 pieni kukkakaali
1 punainen paprika
4 porkkanaa
muutama varsi lehtiselleriä
1 kurkku
200 g miniluumutomaatteja
Dippikastikkeet
200 g kermaviiliä + 2-3 rkl tacomaustetta
2 dl majoneesia + 1-2 rkl sriracha-chilikastiketta
2 dl majoneesia + 2 rkl currya
200 g kermaviiliä + 1 rkl sinapinsiemeniä + 2 rkl sinappia
200 g pehmeää sulatejuustoa
