Ultimate cheese burger

Ultimate cheese burger

4 annosta   n. 40 min  Laktoositon

Tätä burgeria voisi kutsua myös nimellä queso el classico. Eli ei mitään ylimääräisiä kikkailuja, vaan laadukkaita raaka-aineita ja karkeaksi jauhetusta naudan rinnasta tehty korkealuokkainen burgeripihvi.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Sekoita kaikki majoneesin ainekset keskenään. Anna maustua ainakin tunti jääkapissa.

Kiehauta etikka, vesi ja sokeri. Kaada ohueksi viipaloitujen punasipulien päälle. Jäähdytä.

Muotoile karkeaksi jauhetusta naudan rinnasta neljä burgeripihviä. Paista kuumalla pannulla rypsiöljyssä hyvä väri molemmin puolin. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Laita pihvit uuninpellille ja juustoviipaleet pihvien päälle. Paista vielä 200 asteisessa uunissa noin 4 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja pihvit ovat kypsiä.

Kuumenna sämpylät uunissa tai paistinpannulla. Voitele pohja ja kansi tryffelimajoneesilla. Kokoa pohjan päälle pikkelöity punasipuli, pihvi ja juusto, salaatinlehdet ja suolakurkut.

 

Ainekset 

(4 annosta)

2 pkt HK Karkeaksi jauhettua naudan rintaa

4 briossisämpylää
1 kerä sydänsalaattia
8 rkl tryffelimajoneesia
8 viipaletta Monterey Jack -juustoa
8 viipaletta Myrttisen suolakurkkua pitkittäin viipaloituna
4 rkl pikkelöityä punasipulia
suolaa
rouhittua mustapippuria

Tryffelimajoneesi:

1 dl majoneesia, esim Hellmann´s real
1 tl tryffeliöljyä
2 rkl ruohosipulia
½ valkosipulin kynsi raastettuna
ripaus rouhittua mustapippuria
1 tl sitruunamehu

Pikkelöity punasipuli:

2 punasipulia ohueksi viipaloituna
1 dl väkiviinaetikkaa
1 dl sokeria
1 dl vettä

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.