USA Rub Steak ja kolapavut

USA Rub Steak ja kolapavut

HK Rypsiporsas® USA Rub fileepihveillä olet grilli-iltojen kunkku ja pekonilla höystetyt kolapavut takaavat pitkän hallintakauden. Jalapeno, paprika ja tomaatti maustavat nämä mehevät Rypsiporsas® -pihvit jykevää makua rakastavan grillaajan illallispöytään.

USA Rub Steak ja kolapavut

Arvostele resepti
1 arvostelu
4 annosta | Valmistusaika: n. 1 h 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

HK Rypsiporsas® USA Rub fileepihvit, 4 kpl
n. 500 g valutettuja säilykepapuja,
esim. kidney, - valko, - ja mustapapuja.
1 sipuli hienonnettuna
1 dl fariinisokeria
2 dl kolajuomaa
1⁄2 dl ketsuppia
1 rkl vahvaa sinappia
1⁄2 tl suolaa
1 tl mustapippuria
170 g HK Amerikan Pekoni®

Valmistusohje

Valmista kolapavut (valmistusaika 1,5 h):
Sekoita lämmönkestävään, voideltuun vuokaan kaikki ainekset pekonia lukuun ottamatta.
Asettele pekoniviipaleet seoksen päälle kanneksi. Pidä vuokaa grillissä epäsuorassa lämmössä (n. 150 astetta) 1,5 tuntia. Nosta vuoka grillistä ja anna hetki jäähtyä. Murskaa pekonit papujen joukkoon ja tarjoile lisukkeena. Valmista pihvit: Grillaa tai paista Rub-maustetut pihvit tilkassa öljyä kohtalaisella lämmöllä n. 2–4 min.

Grillaa tai paista pihvit pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa kolapapujen kanssa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.