Uunileivät porsaan fileepihvistä

Uunileivät porsaan fileepihvistä

3 annosta   n. 20 min 

Porsaan fileepihvit maistuvat mainioilta uunileipien päällä. Nämä ruokaisat lämpimät leivät valmistuvat nopeasti ja vievät nälän mennessään. 

Valmistusohje

(n. 20 min)

Kuutioi tomaatit ja hienonna sipulit. Sekoita kaikki kuorrutteen ainekset keskenään. Paista fileepihvit kuumalla pannulla tilkassa rypsiöljyä ja mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.

Sipaise leipäviipaleiden pintaan sinappia, aseta fileepihvit leipien päälle ja kruunaa kuorrutteella. Paista leivät 250 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Kiertoilmauunia käytettäessä paistolämpötilan tulisi olla 225 astetta.

Ainekset 

(3 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan fileepihvi maustamaton 600 g

  • suuria paahtoleipäviipaleita
  • sinappia
  • suolaa
  • mustapippuria

Kuorrute

  • 2 tomaattia
  • 1 punasipuli 
  • 1 purkki ananasmurskaa valutettuna
  • 150g juustoraastetta
  • 1 kananmuna
  • 1 tl kuivattua basilikaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • ½ tl suolaa
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.