Uunilenkki ja paahdetut kasvikset

Uunilenkki ja paahdetut kasvikset

4 annosta   n. 45 min  Gluteeniton

Perinteinen uunilenkki saa tällä kertaa kaverikseen paahdettuja kasviksia. Ja lisukkeetkin valmistuvat näppärästi uunissa samalla makkaran kanssa.

Valmistusohje

(n. 45 min)

Kuori makkara ja leikkaa pintaan juustopaloille sopivia viiltoja. Täytä viillot juustoviipaleilla. Pilko perunat, paprikat ja sipulit paloiksi. Laita kasvikset uunivuokaan ja ripottele hieman suolaa, mustapippuria ja oliiviöljyä päälle. Paahda kasviksia 200-asteisessa uunissa (kiertoilmauunissa 175 asteessa) noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat lähes kypsiä. Lisää makkara kasvisten päälle ja paista vielä noin 10-15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja makkara kullanruskea.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 1 pkt HK Sininen Lenkki® Perinteinen
  • 100 g Emmental-juustoa
  • 6 kpl perunaa
  • 4 kpl kevätsipulia
  • 2 kpl paprikaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 0.5 tl mustapippuria
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.