Uunimakkara bataatti-juuresgratiinilla

Uunimakkara bataatti-juuresgratiinilla

4 annosta   n. 30 min  Gluteeniton

Uunimakkara saa tässä reseptissä seurakseen maukkaan bataatti-juuresgratiinin. Ja mikä parasta, koko komeus valmistuu helposti muutamasta ainesosasta!

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kaada gratiini kulhoon ja kuumenna mikroaaltouunissa täydellä teholla (750 W) 10 minuutin ajan. Nosta lenkinpuolikkaat laakean uunivuoan päihin. Kaada kuuma gratiini vuokaan ja kuumenna uunissa 225 °C 20 minuuttia. Lisää tomaattikuutiot gratiinin päälle ennen tarjoilua.

Ainekset 

(4 annosta)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.