Uuniperuna kinkkutäytteellä

Uuniperuna kinkkutäytteellä

4 annosta   n. 60 min  Gluteeniton

Herkullinen kinkkutahna on ihana uuniperunan kaveri. Omena tai päärynä raikastaa mukavasti herkullisen kermaista täytettä.

Valmistusohje

(n. 60 min)

Uuniperunat

Pese Rosamunda-perunat hyvin ja töki niihin haarukalla reikiä. Kääri perunat folioon ja kypsennä 200 asteisessa uunissa (kiertoilmauunissa 175 astetta) noin tunti, tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Kinkkutäyte

Suikaloi kinkut. Sekoita ranskankerma, kinkkusuikaleet, rucolasilppu, sinappi ja omena- tai päärynäkuutiot keskenään tasaiseksi tahnaksi. Voit halutessasi maustaa tahnaa pippurilla tai muilla mausteilla.

Avaa kypsien perunoiden foliokääreet. Tarjoa kuumien perunoiden kanssa raikasta kinkkutahnaa.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 4 kpl Rosamunda-perunaa

Täyte

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.