Uuniperuna possun savufileetäytteellä

Uuniperuna possun savufileetäytteellä

3-4 annosta   n. 60 min  Laktoositon Gluteeniton

Uuniperuna on takuuvarma hitti, joka on monelle tuttu ruoka lapsuudesta. Aidon savusaunan leppeissä löylyissä kypsynyt possun savufilee antaa kivan savuisen potkun tähän retroruokaan. Folioon pottua on turha kääriä, sillä saman homman hoitaa luonto eli perunan kuoret.

Valmistusohje

(n. 60 min)

Kuumenna uuni 175 asteeseen ja paahda perunat kokonaisina ja kuorineen kypsiksi noin 50 minuuttia. Foliota ei tähän hommaan tarvita.

Viipaloi savufilee ohuiksi viipaleiksi. Silppua punasipuli. Yhdistä savufilee, punasipuli, ruohosipuli, majoneesi, ranskankerma, sinappi sekä mausteet kulhossa ja tarjoa uuniperunoiden kera.

Ainekset 

(3-4 annosta)

1 pkt HK Aito Savusauna savufilee 150 g

1 punasipuli
3 rkl hienonnettua ruohosipulia
1 dl majoneesia
1 dl ranskankermaa
1 tl karkeaa Dijon-sinappia
suolaa
rouhittua mustapippuria
3-4 isoa Rosamunda-perunaa

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä