Välimeren possupasta

Välimeren possupasta

3 annosta   n. 15 min 

Tämä nopea possupasta vie ajatukset Välimeren lämpöön. Vain muutaman raaka-aineen pasta on kaikessa yksinkertaisuudessaan herkullinen arkiruoka ja miksipä se ei sopisi yhtä lailla myös viikonloppujenkin ruokapöytiin.

Valmistusohje

(n. 15 min)

Hienonna valkosipuli ja rakuuna. Ruskista porsaan suikaleet paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Lisää mukaan silputtu valkosipuli. Jatka hetki freesaamista, kunnes valkosipuli pehmenee. Lisää pannulle ranskankerma ja rakuuna. Mausta suolalla, pippurilla ja sherryetikalla.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita possukastikkeen sekaan. Tarkista maku ja tarjoa parmesaanin kera.

Ainekset 

(3 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan yrtti-valkosipuli Ripeät kinkkusuikale 300 g

2 valkosipulinkynttä
200 g ranskankermaa
1/3 ruukkua rakuunaa
rouhittua mustapippuria
suolaa
2 tl sherryetikkaa
200 g pastaa esim. trofie

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä