Valkosipulimakkaraa ja grillattua kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia

Valkosipulimakkaraa ja grillattua kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia

3-4 annosta   n. 40 min  Laktoositon Gluteeniton

Hoikemmasta ulkomuodostaan huolimatta tämä makkara on täysiverinen Kabanossi®. Grillattu kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaatti hoitaa tehtävänsä Hoikan lisukkeena moitteettomasti ja voipa olla, että tätä joutuu tekemään uudestaankin.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Viipaloi kesäkurpitsa pitkittäin ohuiksi viipaleiksi esimerkiksi juustohöylällä ja grillaa viipaleisiin kaunis väri kuumassa grillissä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Silppua lehtipersilja. Laita grillatut kesäkurpitsaviipaleet kulhoon ja sekoita mukaan murustettu vuohenjuusto, paahdetut pinjansiemenet, silputtu lehtipersilja ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.

Grillaa makkarat keskilämmöllä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes niissä on kaunis grillattu pinta ja ne ovat läpikotaisin kuumia. Tarjoa makkaroiden kaverina kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia ja nauti.

Ainekset 

(3-4 annosta)

2 pkt HK Kabanossi® Hoikka valkosipuli 250 g

 

Grillattu kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaatti:

1 kesäkurpitsa
n. 50 g vuohenjuustoa
2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
3 rkl oliiviöljyä
½ pnt lehtipersiljaa
suolaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä