Valkosipulinen pekoni-uunimakkara ja pottumuussia

Valkosipulinen pekoni-uunimakkara ja pottumuussia

4 annosta   n. 30 min  Gluteeniton

Tämä on todellisen lenkkeilijän energiapaukku. Cheddarilla ja valkosipulituorejuustolla täytetty pekoninen uunimakkara ei liene paras vaihtoehto laihduttajille, mutta kaikille muille ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Sekoita tuorejuusto, cheddar ja Dijon keskenään. Vedä makkaroihin syvä viilto päästä päähän. Täytä viillot juustotahnalla. Paista makkaroita 180-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Kuori ja keitä perunat täysin kypsiksi. Valuta huolella kuiviksi. Vatkaa perunat, voi ja tilkka maitoa sileäksi pyreeksi sähkövatkaimella.

Vinkki: laita makkara hetkeksi uuniin ennen täyttöä, jolloin viillot aukeavat itsestään hieman ja täyte on helpompi lusikoida sisään.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Sininen Lenkki® Savupekoni 500 g

100 g valkosipulituorejuustoa
100 g cheddaria raastettuna
1 rkl Dijon-sinappia

Pottumuusi:

400 g jauhoisia perunoita (esim. puikuloita)
100 g voita
tilkka maitoa
ripaus suolaa

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä