Valkosipulipatonki pekonilla

Valkosipulipatonki pekonilla

Tuunaa patonki pekonilla ja valkosipulilla, kääräise folioon ja kuumenna uunissa. Maistuu ihan sellaisenaan tai aterian lisukkeena. 

Valkosipulipatonki pekonilla

Arvostele resepti
Ei arvosteluja
3-4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Amerikan Pekoni® Lastu
  • 1 kpl patonkia (tuore)
  • 50 g laktoositonta voita (pehmeänä)
  • 1 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 pieni nippu tuoretta persiljaa hienonnettuna

Valmistusohje

Suikaloi pekoni hienoksi ja tiristä hyvin pannulla. Anna hetki jäähtyä.

Sekoita pekonin joukkoon voi, valkosipulimurska ja persilja.

Leikkaa patonki normaaliin tapaan paloiksi, mutta älä leikkaa ihan irti asti.

Raota viiltoja varovasti ja lusikoi viiltoihin pekonivoita.

Kääräise folioon ja paista 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Avaa varovasti ja nauti!

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.