Vantaa dog

Vantaa dog

4 annosta   n. 40 min  Laktoositon

Amerikkalaisuuden ruokasymboli hot dog sopii myös suomalaiseen suuhun. Ennen kaikkea vantaalaisittain valmistettu Vantaa Dog, joka kätkee sisäänsä HK Maakarit® Vottosen Vihellys makkaraa, makeaa kurkkurelissiä ja thousand island -kastiketta.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Pilko kurkku ja salaattisipuli pieniksi kuutioiksi. Silppua chili, tilli ja valkosipuli hienoksi silpuksi. Sekoita kaikki keskenään.

Kiehauta sokeri, vesi ja etikka ja kaada kuuma etikkaliemi vihannesten päälle, sekoita. Jäähdytä relissi nopeasti ja anna tekeytyä muutama tunti.

Viipaloi sipuli ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä. Lisää pannulle voi, sipuli, sokeri ja suola. Paista sipuleihin kullanruskea paistopinta. Pidä lämpimänä.

Paista Vottosen vihellykset paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kauniin värisiksi ja läpikuumiksi. Lämmitä sämpylät uunissa tai mikrossa.

Laita juustoviipaleet sämpylän pohjalle ja kuuma makkara päälle. Kokoa päälle thousand island -kastike, paistettu sipuli ja makea kurkkurelissi. Ripottele päälle lopuksi sellerisuolaa.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Maakarit® Vottosen Vihellys 280 g

4 rkl Thousand Island -kastiketta
4 rkl makeaa kurkkurelissiä
4 rkl paistettua sipulia
4 viipaletta kermajuustoa
sellerisuolaa

Makea kurkkurelissi:

1 kurkku
1 punainen chili
1 valkosipulin kynsi
½ salaattisipuli
½ pnt tilliä
1 dl sokeria
½ dl väkiviinaetikkaa
½ dl vettä

Paistettu sipuli:

1 iso sipuli
1 rkl voita
1 tl sokeria
suolaa

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.