Vantaalainen

Vantaalainen

Kalpene porilainen, päivän sana on nimittäin vantaalainen. Tähän herkkuun tulee HK Camping® Burgermakkarapihvin lisäksi hapankaalia, joka tuo annokseen aavistuksen saksalaista tunnelmaa. Vantaalainen on parasta nautittuna hyvien ystävien seurassa.

Vantaalainen

Arvostele resepti
2 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

300 g HK Camping® Burger makkarapihvi
8 viipaletta paahtoleipää
8 viipaletta cheddaria
1 dl kesän grilliketsuppia
150 g valmista hapankaalia

Valmistusohje

Paahda leivät kevyesti grillissä.
Sivele viipaleille grilliketsuppia aseta juustoviipaleet päälle.
Grillaa makkarapihvit grillissä kauniin ruskeiksi, pari minuuttia per puoli.
Nosta makkarapihvit neljälle leipäviipaleelle ja lusikoi päälle hapankaalia.
Peitä leivät jäljellä olevilla viipaleilla ja pidä vielä hetki grillissä, jotta juusto ehtii hiukan sulaa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.