Vantaalainen

Vantaalainen

4 annosta   n. 20 min  Laktoositon

Kalpene porilainen, päivän sana on nimittäin vantaalainen. Tähän herkkuun tulee HK Camping® Burgermakkarapihvin lisäksi hapankaalia, joka tuo annokseen aavistuksen saksalaista tunnelmaa. Vantaalainen on parasta nautittuna hyvien ystävien seurassa.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Paahda leivät kevyesti grillissä.
Sivele viipaleille grilliketsuppia aseta juustoviipaleet päälle.
Grillaa makkarapihvit grillissä kauniin ruskeiksi, pari minuuttia per puoli.
Nosta makkarapihvit neljälle leipäviipaleelle ja lusikoi päälle hapankaalia.
Peitä leivät jäljellä olevilla viipaleilla ja pidä vielä hetki grillissä, jotta juusto ehtii hiukan sulaa.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Camping® Burgermakkarapihvi 300 g


8 viipaletta paahtoleipää
8 viipaletta cheddaria
1 dl kesän grilliketsuppia (linkki reseptiin alla)
150 g valmista hapankaalia

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.