Vege-sipulipihvi ja paistetut perunat

Vege-sipulipihvi ja paistetut perunat

2 annosta   n. 40 min  Laktoositon Gluteeniton

Sipulipihvi ja paistetut potut ovat oikein kunnon vanhanajan ruokaa. Vege-sipulipihvi on hieman modernisoitu versio tuosta klassikkoruoasta. Runsaskuituinen HK Vihreät Burgerpihvi on oivallinen vaihtoehto perinteiselle jauhelihapihville myös sekasyöjien lautasilla.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Kuori ja viipaloi sipuli. Kuumenna paistinpannu lisää siihen voi. Kun voi alkaa vaahtoamaan, lisää mukaan sipuliviipaleet ja timjamin oksa. Vähennä lämpöä ja anna hautua välillä sekoitellen, kunnes sipuli on pehmeää ja kauniisti karamellisoitunut.

Kuori keitetyt perunat ja lohko ne. Kuumenna pannu ja paista perunat voi-rypsiöljyseoksessa ja timjamissa kauniin kullanruskeiksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Paista burgerpihvit pienessä määrässä rypsiöljyä kuumalla paistinpannulla noin kolme minuuttia per puoli.

Tarjoa paistetut burgerpihvit paistetun sipulin ja perunoiden kera.

Ainekset 

(2 annosta)

1 pkt HK Vihreät Kasvisburgerpihvit 240 g

rypsiöljyä paistamiseen

Paistettu sipuli:

1 iso sipuli
1 rkl voita
3 timjamin oksaa
suolaa
rouhittua mustapippuria

Paistetut perunat:

200 g keitettyjä perunoita
2 timjamin oksaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 rkl voita
1 rkl rypsiöljyä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä