Veggie burger

Veggie burger

2 annosta   n. 40 min 

Vegeburgeri ei ole koskaan ollut näin hyvää. Laadukkaista raaka-aineista huolella valmistettu Veggie Burger on burgereiden aatelia kaikissa kategorioissa. Tähän burgeriin ihastuvat niin kasvissyöjät kuin sekaanitkin. Runsaskuituinen Burgerpihvi pitää huolen siitä, että vatsa kiittää paitsi täyttymisellä, mutta myös hyvinvoinnilla.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Mittaa kaikki burger-majoneesin ainekset kapeaan ja korkeareunaiseen astiaan. Laita sauvasekoittimen terä astian pohjaan ja ala sekoittamaan samalla terää kokoa ajan nostaen ylöspäin, kunnes majoneesi on täysin emulgoitunut paksuksi kastikkeeksi.

Viipaloi sipuli ja karamellisoi se paistinpannulla voissa keskilämmöllä noin 30 minuuttia. Vältä polttamasta sipulia, maltti on valttia.

Pariloi burgerpihvit kuumassa raitaparilassa kauniin grillatun värisiksi ja kypsiksi. Laita juustoviipaleet pihvien päälle ja pariloi kunnes juusto alkaa hieman sulaa.

Lämmitä sämpylät uunissa tai parilassa. Kokoa burgerit ja nauti.

Ainekset 

(2 annosta)

1 pkt HK Vihreät Kasvisburgerpihvit 240 g

2 viipaletta tomaattia
2 viipaletta cheddaria
4 pitkää suolakurkkuviipaletta
2 briossisämpylää
kourallinen rucolaa

Karamellisoitu sipuli:

1 sipuli
1 rkl voita
suolaa
rouhittua mustapippuria

Burger-majoneesi:

1 kananmuna
1 rkl siiderietikkaa
½ rkl dijonsinappia
1 valkosipulin kynsi
2 dl rypsiöljyä
2 rkl ketsuppia
1 rkl makeita suolakurkkuja
1 tl sokeria
1 tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä