Velouté-kastike lihalle

Velouté-kastike lihalle

4-6 annosta   n. 30 min 

Tämä Velouté-kastikkeen versio valmistetaan lihaliemestä, jolloin se sopii mainiosti lihan kaveriksi. Velouté on peruskastike, jota voi maustaa oman maun ja kastikkeen käyttötarkoituksen mukaan.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Pyörittele voita ja vehnäjauhoja kuumassa kattilassa, kunnes seos on vaaleanruskeaa. Lisää kuumennettu lihaliemi joukkoon vähitellen ja koko ajan vatkaten. Lisää kerma ja anna hautua noin 15 minuuttia välillä sekoitellen. Mausta tarvittaessa suolalla.

Ainekset 

(4-6 annosta)
  • 30 g voita
  • 0.5 dl vehnäjauhoja
  • 5 dl lihalientä
  • 0.5 dl kermaa
  • 1 tl suolaa
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.