
Vihreä maissipekonisalaatti
Vihreä maissi-pekonisalaatti valmistuu herkullisiksi grillatuista maisseista ja pekonista. Tarjoile aromikas salaatti sellaisenaan tai aterian lisukkeena.
Valmistusohje
(n. 30 min)Paahda öljyllä sipaistut maissit grillissä. Irrota jyvät veitsellä tähkistä. Grillaa pekoniviipaleet rapeiksi ja paloittele. Suikaloi salaatti kulhon pohjalle, lisää päälle viipaloitu sipuli, maissi ja pekonipalat. Sekoita kastikeainekset keskenään ja kääntele salaattiin. Lisää pinnalle persilja, siemenet ja koristele halutessasi grillatulla chilillä ja tuoreilla yrteillä.
Ainekset
(4-5 annosta)1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original 170 g
- 3 esikeitettyä maissintähkää
- 1 rkl öljyä
- 1 kerä amerikansalaattia
- 1 punasipuli
- 3 rkl hienonnettua persiljaa
- 2 rkl paahdettuja kurpitsansiemeniä
Kastike
- 3 rkl öljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 rkl valkoista balsamicoa
- ripaus suolaa
- mustapippuria
