Vihreä maissipekonisalaatti

Vihreä maissipekonisalaatti

4-5 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Vihreä maissi-pekonisalaatti valmistuu herkullisiksi grillatuista maisseista ja pekonista. Tarjoile aromikas salaatti sellaisenaan tai aterian lisukkeena.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Paahda öljyllä sipaistut maissit grillissä. Irrota jyvät veitsellä tähkistä. Grillaa pekoniviipaleet rapeiksi ja paloittele. Suikaloi salaatti kulhon pohjalle, lisää päälle viipaloitu sipuli, maissi ja pekonipalat. Sekoita kastikeainekset keskenään ja kääntele salaattiin. Lisää pinnalle persilja, siemenet ja koristele halutessasi grillatulla chilillä ja tuoreilla yrteillä.

Ainekset 

(4-5 annosta)

1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original 170 g

  • 3 esikeitettyä maissintähkää 
  • 1 rkl öljyä 
  • 1 kerä amerikansalaattia 
  • 1 punasipuli 
  • 3 rkl hienonnettua persiljaa 
  • 2 rkl paahdettuja kurpitsansiemeniä 

Kastike 

  • 3 rkl öljyä 
  • 2 rkl sitruunamehua 
  • 1 rkl valkoista balsamicoa 
  • ripaus suolaa 
  • mustapippuria
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.