Viljaporsaan grillifileetä ja baked beans

Viljaporsaan grillifileetä ja baked beans

4-6 annosta   n. 45 min  Laktoositon Gluteeniton

Nyt on Ameriikan meininkiä. Ja sitä vaaditaan myös grillin koolta, sillä tämä filee ei mihinkään pikkugrilliin mahdu. Ameriikan herkuista kun on kyse, niin mitäpä ne olisivat ilman grillissä lämmitettyjä baked beansejä. Valtavasta koostaan huolimatta grilliseiväs kypsyy melko nopsaan, eikä tätä varten tarvita ylimääräistä odottelua.

Valmistusohje

(n. 45 min)

Kuumenna foliorasia grillissä ja lorauta siihen öljyä. Lisää rasiaan sipulisilppu ja valkosipuli. Anna sipuleiden saada hieman väriä. Lisää mukaan lehtipersilja ja sekoittele hetki, kunnes persiljakin alkaa ”paistumaan”. Kaada joukkoon pavut, sekoita ja anna muhia puolisen tuntia välillä sekoitellen.

Grillaa grilliseipääseen hyvä väri molemmin puolin. Tökkää lihan paksuimpaan kohtaan paistimittari (mielellään digitaalinen). Vähennä grillin lämpöä ja jatka grillaamista miedolla lämmöllä, kunnes mittari näyttää lihan sisälämpötilaksi 72 astetta. Kääri liha folioon ja anna vetäytyä ainakin kymmenen minuuttia.

Viipaloi grilliseiväs ja tarjoa papujen kera.

 

Ainekset 

(4-6 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan Grilliseiväs Ulkofileestä Texas n. 900 g

2 prk papuja tomaattikastikkeessa, esim. Heinz
½ punasipuli silputtuna
2 valkosipulin kynttä viipaloituna
½ pnt lehtipersiljaa ja rouhittua mustapippuria
loraus rypsiöljyä

Lisäksi laakeahko foliorasia

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä