Vorschmack

Vorschmack

4 annosta   n. 4 h  

Tämän Mannerheimin lempiruokanakin tunnetun klassikkoruuan valmistat helposti jauhelihasta. Tuhdin makuinen ja täyttävä liharuoka vaatii seurakseen kirpeitä lisukkeita, kuten suolakurkkuja ja etikkapunajuuria.

Valmistusohje

(n. 4 h )

Ruskista jauhelihat ja sipulit padassa reilun ruskeiksi. Lisää loput ainekset ja peitä pata kannella. Anna hautua hiljalleen levyllä tai 125-asteisessa uunissa 4 tuntia. Hienonna sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Tarkista suolan riittävyys ja tarjoile uuniperunoiden, vatkatun smetanan sekä etikkapunajuurten ja suolakurkun kera.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Naudan jauheliha 17 % 400 g

  • 1 pkt HK Sika-nauta jauheliha 80/20
  • 2 kpl sipulia lohkoina
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 3 kpl anjovisfileetä
  • 3 tl anjovisten lientä
  • 1 tl suolaa
  • 5 dl vettä
 
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.