Vorschmack

Vorschmack

Tämän Mannerheimin lempiruokanakin tunnetun klassikkoruuan valmistat helposti jauhelihasta. Tuhdin makuinen ja täyttävä liharuoka vaatii seurakseen kirpeitä lisukkeita, kuten suolakurkkuja ja etikkapunajuuria.

Vorschmack

Arvostele resepti
1 arvostelu
4 annosta | Valmistusaika: n. 4 h

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Ruskista jauhelihat ja sipulit padassa reilun ruskeiksi. Lisää loput ainekset ja peitä pata kannella. Anna hautua hiljalleen levyllä tai 125-asteisessa uunissa 4 tuntia. Hienonna sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Tarkista suolan riittävyys ja tarjoile uuniperunoiden, vatkatun smetanan sekä etikkapunajuurten ja suolakurkun kera.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.