Vorschmack

Vorschmack

4 annosta   n. 4 h  

Tämän Mannerheimin lempiruokanakin tunnetun klassikkoruuan valmistat helposti jauhelihasta. Tuhdin makuinen ja täyttävä liharuoka vaatii seurakseen kirpeitä lisukkeita, kuten suolakurkkuja ja etikkapunajuuria.

Valmistusohje

(n. 4 h )

Ruskista jauhelihat ja sipulit padassa reilun ruskeiksi. Lisää loput ainekset ja peitä pata kannella. Anna hautua hiljalleen levyllä tai 125-asteisessa uunissa 4 tuntia. Hienonna sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Tarkista suolan riittävyys ja tarjoile uuniperunoiden, vatkatun smetanan sekä etikkapunajuurten ja suolakurkun kera.

Ainekset 

(4 annosta)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.