Yrttinen pyttipannu ja uppomuna

Yrttinen pyttipannu ja uppomuna

4 annosta   n. 20 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

HK Sininen Lenkki® on pyttipannujen kuningas, lisää vain perunat, kananmuna ja mausteet! Tässä reseptissä pyttipannu saa lisämakua myös yrteistä.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Kuutioi kypsät perunat. Kuori ja kuutioi lenkki. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista perunat ja sipuli öljyssä paistinpannulla ja lisää makkarakuutiot. Paista kunnes perunat ja makkarat ovat kuumia ja kauniin ruskeita. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Lisää vihreät yrtit lopuksi.

Sekoita etikka veteen ja kuumenna lähes kiehuvaksi. Riko muna yksi kerrallaan kuumaan veteen ja anna hyytyä noin 2-3 minuuttia. Nosta hyytyneet kananmunat reikäkauhalla talouspaperin päälle kuivahtamaan. Tarjoile pyttipannu uppomunan kera.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 1 pkt HK Sininen Lenkki® Perinteinen
  • 8 kpl perunaa keitettynä
  • 1 kpl sipulia
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl mustapippuria rouhittuna
  • 0.5 tl suolaa
  • 4 kpl kananmunaa
  • 1 dl erilaisia yrttejä esim. timjami, persilja, basilika
  • 0.5 dl etikkaa
  • 1 l vettä
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.