
Yrttistä kalkkunamakkaraa, grillattua varhaiskaalia ja dijonilla maustettua ranskankermaa
Grillattu varhaiskaali saattaa äkkiseltään kuulostaa kummalliselta ajatukselta, mutta todellisuudessa se on kuin luotu grilliin. Yrttinen kalkkunamakkara puolestaan on kuin tehty kaalin kaveriksi, ja muuta ei sitten tarvitakaan… Paitsi ihan vähän Dijonilla maustettua ranskankermaa.
Valmistusohje
(n. 35 min)Aloita valmistamalla ranskankerma. Sekoita ranskankerma ja Dijon-sinappi keskenään. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Anna maustua, kunnes makkara ja kaali ovat valmiita.
Lohko kaali niin, että kanta jää ehjäksi pitämään kaalilohkoa kasassa. Lorauta kaalien pintaan hieman oliiviöljyä. Grillaa kaaleihin kaunis grillipinta kuumassa grillissä, mausta suolalla ja mustapippurilla ja pidä kuumana folion alla.
Grillaa makkarat (noin 8 minuuttia) grillin keskilämmöllä välillä käännellen. Tarjoa makkarat grillatun kaalin ja Dijonilla maustetun ranskankerman kera.
Ainekset
(4 annosta)1 pkt HK Maakarit® Cannesin Claudia 250 g
1 varhaiskaali
½ dl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
Dijonilla maustettu ranskankerma:
200 g ranskankermaa
1 rkl karkeaa Dijon-sinappia
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
