Riimihärkää ja pecorino-rakuuna aiolia
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 45 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Ota sisäfilee pois pakkauksesta ja kuivaa se talouspaperilla. Sekoita mausteseoksen ainekset huolellisesti ja hiero ne fileen pintaan. Kääri filee kelmuun ja anna maustua jääkaapissa yön yli.
-
Poista filee kelmusta ja pyyhi mausteet pois pinnasta. Kääri filee uuteen kelmuun ja laita pakkaseen kohmettumaan muutamaksi tunniksi.
-
Sekoita pecorino-rakuuna aiolin ainekset huolellisesti ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.
-
Leikkaa kohmettuneesta fileestä ohuita siivuja ja asettele tarjoiluvadille tai lautaselle. Tarjoa riimihärän kanssa muikun mätiä pecorino-rakuuna aiolia sekä höylättyä pecorinoa. Viimeistele annos oliiviöljyllä sekä rouhitulla mustapippurilla.