Riimihärkää ja pecorino-rakuuna aiolia

Riimihärkää ja pecorino-rakuuna aiolia

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 45 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Ota sisäfilee pois pakkauksesta ja kuivaa se talouspaperilla. Sekoita mausteseoksen ainekset huolellisesti ja hiero ne fileen pintaan. Kääri filee kelmuun ja anna maustua jääkaapissa yön yli.

  • Poista filee kelmusta ja pyyhi mausteet pois pinnasta. Kääri filee uuteen kelmuun ja laita pakkaseen kohmettumaan muutamaksi tunniksi.

  • Sekoita pecorino-rakuuna aiolin ainekset huolellisesti ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.

  • Leikkaa kohmettuneesta fileestä ohuita siivuja ja asettele tarjoiluvadille tai lautaselle. Tarjoa riimihärän kanssa muikun mätiä pecorino-rakuuna aiolia sekä höylättyä pecorinoa. Viimeistele annos oliiviöljyllä sekä rouhitulla mustapippurilla.

Kokeile reseptejä