Risotto rosvofileestä ja sienistä

Risotto rosvofileestä ja sienistä

0 arviota
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 5 min
Helppo

Valmistusohje

Kuullota sipulikuutioita pannulla. Lisää joukkoon sienet ja paista, kunnes sienien neste on haihtunut. Ota osa sienistä sivuun. Lisää pannulle riisi ja kuullota vielä pari minuuttia. Kaada joukkoon valkoviini ja anna sen imeytyä riisiin, sekoittele koko ajan. Lisää kuumaa kanalientä vähitellen ja sekoittele risottoa riisin kypsymisen ajan, eli noin 15-18 minuuttia.

Riisi on sopivan kypsää, kun se tuntuu vielä hieman napakalta hampaissa. Sekoita joukkoon lihasuikaleet (jätä halutessasi vähän koristeluun), parmesaaniraaste sekä loput sienet. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Lopuksi lisää vielä ruohosipuli ja aateloi voinokareella.