Risotto rosvofileestä ja sienistä
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 5 min
Helppo
Valmistusohje
-
Kuullota sipulikuutioita pannulla. Lisää joukkoon sienet ja paista, kunnes sienien neste on haihtunut. Ota osa sienistä sivuun. Lisää pannulle riisi ja kuullota vielä pari minuuttia.
-
Kaada joukkoon valkoviini ja anna sen imeytyä riisiin, sekoittele koko ajan. Lisää kuumaa kanalientä vähitellen ja sekoittele risottoa riisin kypsymisen ajan, eli noin 15-18 minuuttia.
-
Riisi on sopivan kypsää, kun se tuntuu vielä hieman napakalta hampaissa. Sekoita joukkoon lihasuikaleet (jätä halutessasi vähän koristeluun), parmesaaniraaste sekä loput sienet.
-
Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Lopuksi lisää vielä ruohosipuli ja aateloi voinokareella.