Romesco

Romesco

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Halkaise paprikat ja poista siemenet. Puolita tomaatit ja kuori valkosipulit. Laita paprikat, tomaatit, chilit ja valkosipulit uunipellille. Revi leipä joukkoon ja pirskottele päälle hieman oliiviöljyä.

  • Paahda 250-asteisessa uunissa, kunnes kasvikset saavat paahteisen värin ja ovat pehmeitä.

  • Kippaa paahdetut kasvikset ja leipäpalat kattilaan. Lisää mukaan oliiviöljy, tomaattipyree, siiderietikka sekä pähkinät ja hauduta miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia.

  • Soseuta romesco sauvasekoittimella sileäksi ja mausta suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla.

Kokeile reseptejä