Rosmariinipossua ja lyttypottua

Rosmariinipossua ja lyttypottua

1 arviota
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Keitä perunat kuorineen kypsiksi. Kun perunat ovat kypsiä, levitä ne uunin pellille. Litistä perunat esimerkiksi kattilan pohjalla litteiksi. Lorauta perunoiden päälle oliiviöljyä ja ripottele pinnalle timjamia, suolaa sekä rouhittua mustapippuria. Paahda perunat 220-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kauniisti paistuneet ja saaneet rapsakan pinnan

Viipaloi sipuli ja valkosipuli. Paista possusuikaleet tilkassa rypsiöljyä kauniin värisiksi, mausta suolalla. Lisää pannulle sipulit sekä rosmariinin oksat ja jatka hetki freesausta. Lisää etikka ja purkkitomaatit. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Anna pulputella kymmenisen minuuttia. Tarjoa rosmarinipossu lyttypottujen kera.

Sinua saattaisi kiinnostaa