Rosmariinipossua ja lyttypottua

Rosmariinipossua ja lyttypottua

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Keitä perunat kuorineen kypsiksi. Kun perunat ovat kypsiä, levitä ne uunin pellille. Litistä perunat esimerkiksi kattilan pohjalla litteiksi. Lorauta perunoiden päälle oliiviöljyä ja ripottele pinnalle timjamia, suolaa sekä rouhittua mustapippuria.

  • Paahda perunat 220-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kauniisti paistuneet ja saaneet rapsakan pinnan.

  • Viipaloi sipuli ja valkosipuli. Paista possusuikaleet tilkassa rypsiöljyä kauniin värisiksi, mausta suolalla. Lisää pannulle sipulit sekä rosmariinin oksat ja jatka hetki freesausta. Lisää etikka ja purkkitomaatit.

  • Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Anna pulputella kymmenisen minuuttia. Tarjoa rosmarinipossu lyttypottujen kera.

Kokeile reseptejä