Rosmariinivoissa paistetut possun kyljykset ja yrttiset paistetut perunat
Valmistusohje
-
Lisää pannulle öljy, rosmariinin oksat sekä halkaistut valkosipulinkynnet ja lämmitä hetki. Lisää pannulle kyljykset ja paista ensin noin 2 min toiselta puolelta, käännä ja lisää pannulle mukaan voi.
-
Valele kyljyksiä sulalla voilla ja mausta pinnat suolalla ja mustapippurilla. Laita kyljykset uunivuokaan voin kanssa ja hauduta 150-asteisessa uunissa noin 20–30 min.
-
Siivuta perunat ohuiksi siivuiksi ja hienonna sipuli. Kuumenna pannussa öljy ja lisää rosmariinit ja valkosipulinkynnet. Lisää peruna-sipuliseos ja paista välillä käännellen noin 10 minuuttia.
-
Vähennä pannun lämpöä, lisää voi ja paista vielä noin 5 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Viimeistele raakapaistetut yrttiperunat kapriksilla, sitruunamehulla ja lehtipersiljalla. Tarjoile kyljykset perunoiden kera.