Rosvofileellä ja paahdetulla punajuurella täytetty croissant

Rosvofileellä ja paahdetulla punajuurella täytetty croissant

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

  • Sekoita majoneesi ja dijonsinappi keskenään. Raasta joukkoon valkosipuli ja mausta rouhitulla mustapippurilla. Anna maustua puolisen tuntia kylmässä.

  • Kuori ja viipaloi punajuuret puolen sentit kiekoiksi. Sekoita punajuurikiekot, timjami, hunaja, rypsiöljy, suola pippuri keskenään.

  • Levitä kiekot uunivuokaan ja paahda 180-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia, kunnes punajuuret ovat veitsellä kokeiltaessa pehmeitä.

  • Paahda kurpitsansiemenet kuivalla pannulla, kunnes ne saavat paahtuneen värin. Sekoita paahdetut punajuuret ja kurpitsansiemenet keskenään. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Kokeile reseptejä