Rosvofileellä ja paahdetulla punajuurella täytetty croissant
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Sekoita majoneesi ja dijonsinappi keskenään. Raasta joukkoon valkosipuli ja mausta rouhitulla mustapippurilla. Anna maustua puolisen tuntia kylmässä.
-
Kuori ja viipaloi punajuuret puolen sentit kiekoiksi. Sekoita punajuurikiekot, timjami, hunaja, rypsiöljy, suola pippuri keskenään.
-
Levitä kiekot uunivuokaan ja paahda 180-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia, kunnes punajuuret ovat veitsellä kokeiltaessa pehmeitä.
-
Paahda kurpitsansiemenet kuivalla pannulla, kunnes ne saavat paahtuneen värin. Sekoita paahdetut punajuuret ja kurpitsansiemenet keskenään. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.