Rub -maustettuja possun fileepihvejä, maissipyreetä ja neulapapuja
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Kuumenna kerma kiehuvaksi ja lisää joukkoon valutetut maissit ja parmesaani. Anna muhia muutaman minuutin ajan ja soseuta sauvasekoittimella pyreeksi. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja pidä lämpimänä.
-
Hiero rub-mauste pihvien pintaan. Grillaa pihvejä noin 3 minuuttia per puoli. Anna pihvien vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.
-
Grillaa neulapavut kuumassa grillissä välillä käännellen noin 8 minuuttia, kunnes ne ovat napakan kypsiä. Mausta suolalla. Tarjoa grillatut possupihvit maissipyreen ja grillattujen neulapapujen kera.