Rub -maustettuja possun fileepihvejä, maissipyreetä ja neulapapuja

Rub -maustettuja possun fileepihvejä, maissipyreetä ja neulapapuja

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Kuumenna kerma kiehuvaksi ja lisää joukkoon valutetut maissit ja parmesaani. Anna muhia muutaman minuutin ajan ja soseuta sauvasekoittimella pyreeksi. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja pidä lämpimänä.

  • Hiero rub-mauste pihvien pintaan. Grillaa pihvejä noin 3 minuuttia per puoli. Anna pihvien vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.

  • Grillaa neulapavut kuumassa grillissä välillä käännellen noin 8 minuuttia, kunnes ne ovat napakan kypsiä. Mausta suolalla. Tarjoa grillatut possupihvit maissipyreen ja grillattujen neulapapujen kera.

Kokeile reseptejä