Savuiset possunribsit ja grillattu valkosipulimajoneesi

Savuiset possunribsit ja grillattu valkosipulimajoneesi

Kokonaisaika: 180 min
Kypsennysaika: 180 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Kuumenna suuressa kattilassa vesi kiehuvaksi. Aseta ribsit pakkauksessaan veteen. Siirrä kattila 90-asteiseen uuniin ja kypsennä 2,5 tuntia. Huom. Ribsien pakkaus saattaa hieman turvota kypsentäessä. 

  • Poista ribsit pakkauksestaan ja grillaa kuumassa grillissä kauniin värisiksi. Voit myös grillata ribsit perinteiseen low & slow -tyyliin alusta loppuun matalalla epäsuoralla lämmöllä noin 2-3 tuntia ja lopuksi grillata kaunis pinta kuumalla suoralla lämmöllä. 

  • Grillaa kokonainen valkosipuli kuorineen keskilämmöllä noin 15 minuuttia välillä käännellen. Valkosipulin pinta saa ottaa ihan reilusti tummaa väriä, eikä siitä pidä huolestua. Jäähdytä valkosipuli jääkaapissa. 

  • Leikkaa jäähtynyt valkosipuli vaakatasossa halki ja purista kynnet majoneesin joukkoon. Lisää mukaan sitruunamehu ja mausta suolalla. Surauta sauvasekoittimella sileäksi. 

  • Tarjoa ribsit makoisan grillatun valkosipulimajoneesin ja raikkaan salaatin kera. 

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää