Savustettua possunniskaa ja caesarsalaattia
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset sauvasekoittimella korkeareunaisessa astiassa. Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.
-
Asettele kasslernopat tasaisesti rasiaansa. Savusta grillissä tai savustuspöntössä 150-asteeessa noin 30 minuuttia, kunnes liha on murean pehmeää. Nosta grillin lämpöä noin 200 asteeseen ja jatka savustamista vielä muutama minuutti.
-
Asettele salaatinlehdet laakealle tarjoiluvadille. Lorauta päälle caesarkastiketta maun mukaan (reilusti). Raasta päälle parmesaania ja viimeistele leipäkrutongeilla.
-
Tarjoa savuisat ja mehevät kasslernopat caesarsalaatin kera.