Savustettua possunniskaa ja caesarsalaattia

Savustettua possunniskaa ja caesarsalaattia

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset sauvasekoittimella korkeareunaisessa astiassa. Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.

  • Asettele kasslernopat tasaisesti rasiaansa. Savusta grillissä tai savustuspöntössä 150-asteeessa noin 30 minuuttia, kunnes liha on murean pehmeää. Nosta grillin lämpöä noin 200 asteeseen ja jatka savustamista vielä muutama minuutti.

  • Asettele salaatinlehdet laakealle tarjoiluvadille. Lorauta päälle caesarkastiketta maun mukaan (reilusti). Raasta päälle parmesaania ja viimeistele leipäkrutongeilla. 

  • Tarjoa savuisat ja mehevät kasslernopat caesarsalaatin kera.

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää