Sienirisotto ja possun sisäfileepihvit
Valmistusohje
-
Silppua sipuli ja viipaloi sienet. Kuumenna oliiviöljy kattilassa tai korkeareunaisella pannulla. Lisää sipuli sekä sienet pannulle ja kuullota. Lisää riisi sipulin ja sienten joukkoon ja jatka kuullottamista.
-
Lämmitä kanaliemi kuumaksi kattilassa. Lisää riisin joukkoon ensin valkoviini ja anna imeytyä miedolla lämmöllä. Lisää kanalientä kauhallinen kerrallaan ja anna imeytyä. Sekoita välillä huolellisesti. Jatka näin kunnes neste on imeytynyt.
-
Risotto on valmista, kun riisi on kypsynyt al denteksi eli noin 15-18 minuutissa. Lisää nestettä, jos haluat risotosta löysempää. Mausta risotto raastetulla parmesanjuustolla, silputulla persiljalla, suolalla ja mustapippurilla.
-
Leikkaa sisäfilee pihveiksi. Kuumenna öljy kuumaksi pannulla. Paista pihvit ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Tarjoile mehevät pihvit sienirisoton kera.