Sienirisotto ja possun sisäfileepihvit

Sienirisotto ja possun sisäfileepihvit

0 arviota
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Haastava

Valmistusohje

Silppua sipuli ja viipaloi sienet. Kuumenna oliiviöljy kattilassa tai korkeareunaisella pannulla. Lisää sipuli sekä sienet pannulle ja kuullota. Lisää riisi sipulin ja sienten joukkoon ja jatka kuullottamista. Lämmitä kanaliemi kuumaksi kattilassa. Lisää riisin joukkoon ensin valkoviini ja anna imeytyä miedolla lämmöllä. Lisää kanalientä kauhallinen kerrallaan ja anna imeytyä. Sekoita välillä huolellisesti. Jatka näin kunnes neste on imeytynyt. Risotto on valmista, kun riisi on kypsynyt al denteksi eli noin 15-18 minuutissa. Lisää nestettä, jos haluat risotosta löysempää. Mausta risotto raastetulla parmesanjuustolla, silputulla persiljalla, suolalla ja mustapippurilla.

Leikkaa sisäfilee pihveiksi. Kuumenna öljy kuumaksi pannulla. Paista pihvit ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Tarjoile mehevät pihvit sienirisoton kera.

Sinua saattaisi kiinnostaa