Sienirisotto ja possun sisäfileepihvit

Sienirisotto ja possun sisäfileepihvit

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Silppua sipuli ja viipaloi sienet. Kuumenna oliiviöljy kattilassa tai korkeareunaisella pannulla. Lisää sipuli sekä sienet pannulle ja kuullota. Lisää riisi sipulin ja sienten joukkoon ja jatka kuullottamista.

  • Lämmitä kanaliemi kuumaksi kattilassa. Lisää riisin joukkoon ensin valkoviini ja anna imeytyä miedolla lämmöllä. Lisää kanalientä kauhallinen kerrallaan ja anna imeytyä. Sekoita välillä huolellisesti. Jatka näin kunnes neste on imeytynyt.

  • Risotto on valmista, kun riisi on kypsynyt al denteksi eli noin 15-18 minuutissa. Lisää nestettä, jos haluat risotosta löysempää. Mausta risotto raastetulla parmesanjuustolla, silputulla persiljalla, suolalla ja mustapippurilla.

  • Leikkaa sisäfilee pihveiksi. Kuumenna öljy kuumaksi pannulla. Paista pihvit ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Tarjoile mehevät pihvit sienirisoton kera.

Kokeile reseptejä