Sinihomejuustolla tuunattu makkarakastike

Sinihomejuustolla tuunattu makkarakastike

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 5 min
Helppo

Valmistusohje

  • Paloittele makkarat. Ruskista makkarapalat noin ruokalusikallisessa voita kauniin värisiksi. Laita ruskistetut makkarat sivuun ja lisää pannulle kuutioitu sipuli ja voi.

  • Ruskista sipulia keskilämmöllä noin 5 minuuttia. Lisää pannulle vehnäjauho ja ruskista lastalla koko ajan sekoittaen, kunnes jauhot ruskistuvat. Tässä hommassa maltti on valttia.

  • Kun jauhot ovat saaneet kauniin ruskean värin kaada joukkoon lihaliemi/vesi, maustepippurit ja suolakurkkuliemi koko ajan vimmatusti sekoittaen. Kiehauta kastike välillä sekoitellen ja lisää lopuksi ruskitetut makkarat joukkoon

  • Anna kiehua/hautua hiljalleen noin 15 minuuttia. Sekoita mukaan murustettu sinihomejuusto ja ranskankerma. Mausta tarvittaessa suolalla ja tarjoa keitettyjen perunoiden sekä suolakurkkujen kera.

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää