Sinihomejuustolla tuunattu makkarakastike

Sinihomejuustolla tuunattu makkarakastike

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 5 min
Helppo

Valmistusohje

  • Paloittele makkarat. Ruskista makkarapalat noin ruokalusikallisessa voita kauniin värisiksi. Laita ruskistetut makkarat sivuun ja lisää pannulle kuutioitu sipuli ja voi.

  • Ruskista sipulia keskilämmöllä noin 5 minuuttia. Lisää pannulle vehnäjauho ja ruskista lastalla koko ajan sekoittaen, kunnes jauhot ruskistuvat. Tässä hommassa maltti on valttia.

  • Kun jauhot ovat saaneet kauniin ruskean värin kaada joukkoon lihaliemi/vesi, maustepippurit ja suolakurkkuliemi koko ajan vimmatusti sekoittaen. Kiehauta kastike välillä sekoitellen ja lisää lopuksi ruskitetut makkarat joukkoon

  • Anna kiehua/hautua hiljalleen noin 15 minuuttia. Sekoita mukaan murustettu sinihomejuusto ja ranskankerma. Mausta tarvittaessa suolalla ja tarjoa keitettyjen perunoiden sekä suolakurkkujen kera.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää