Sitruunaiset leivitetyt porsaanfileepihvit ja kapristartar-kastike
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 20 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Ota fileepihvirasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä.
-
Pese perunat ja paloittele pienemmiksi paloiksi. Mausta öljyllä, timjamilla, suolalla ja mustapippurilla. Paahda perunoita 180-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
-
Leivitä fileepihvit ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmuna-sitruunamehuseoksessa ja lopuksi korppujauhoissa. Paista pihvejä keskilämmöllä rypsiöljyssä molemmin puolin noin 3-4 minuuttia. Mausta rapea pinta suolalla, raastetulla sitruunan kuorella ja sitruunan mehulla.
-
Sekoita majoneesin joukkoon creme fraiche ja sitruunamehu. Kuutioi joukkoon suolakurkku ja kaprikset. Mausta tartar-kastike worcestershire-kastikkeella ja sinapilla.
-
Tarjoile porsaanfileepihvit timjamiperunoiden ja tartar-kastikkeen kera.