Stroganoff

Stroganoff

Kokonaisaika: 135 min
Kypsennysaika: 120 min
Työaika: 15 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Leikkaa naudan paahtopaisti 3x3 cm kuutioiksi ja ruskista kuutiot padassa öljyn kera muutamassa erässä. Lisää pataan sipulit ja kuullota niitä hetki.

  • Sekoita joukkoon tomaattipyree ja mausta mustapippurilla sekä suolalla. Lisää päälle sen verran vettä, että lihat peittyvät sekä suolakurkkujen liemi.

  • Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla 2h välillä sekoitellen. Liha on sitä mureampaa, mitä kauemmin annat sen hautua.

  • Lisää lopuksi joukkoon suolakurkkukuutiot, smetana ja sinappi. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoitellen. Ripottele päälle vielä lehtipersiljaa ja tarjoile perunamuusin tai keitetyn riisin seurana.

Kokeile reseptejä