Stroganoff
Kokonaisaika: 135 min
Kypsennysaika: 120 min
Työaika: 15 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Leikkaa naudan paahtopaisti 3x3 cm kuutioiksi ja ruskista kuutiot padassa öljyn kera muutamassa erässä. Lisää pataan sipulit ja kuullota niitä hetki.
-
Sekoita joukkoon tomaattipyree ja mausta mustapippurilla sekä suolalla. Lisää päälle sen verran vettä, että lihat peittyvät sekä suolakurkkujen liemi.
-
Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla 2h välillä sekoitellen. Liha on sitä mureampaa, mitä kauemmin annat sen hautua.
-
Lisää lopuksi joukkoon suolakurkkukuutiot, smetana ja sinappi. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoitellen. Ripottele päälle vielä lehtipersiljaa ja tarjoile perunamuusin tai keitetyn riisin seurana.