Suolainen pannukakku
Valmistusohje
Pannari
-
Vatkaa ainekset huolellisesti kuohkeaksi massaksi. Anna tekeytyä puolisen tuntia. Kuumenna teflonpinnoitteinen muffinivuoka 180-asteisessa uunissa noin viisi minuuttia.
-
Ota muffinivuoka uunista ja kaada kuppien pohjalle puoli senttiä sulaa voita. Kaada perään taikinaa niin että kupit täyttyvät puolilleen. Paista 180-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes pannarit saavat kauniin värin ja kohoavat kuppimaisiksi.
Pekonitäyte
-
Kuutioi ja paista pekoni paistinpannulla kypsäksi. Lisää pannulle kuutioitu omena ja soija. Kiehauta ja mausta mustapippurilla ja sitruunan kuorella ja mehulla.
-
Vatkaa creme fraiche vaahdoksi. Lusikoi täytettä paistettuun pannukakkukuppiin ja päälle vaahdotettua creme fraichea.
Broileritäyte
-
Suikaloi broilerin paahtofilee. Sekoita silputtu ruohosipuli, broileri, limen mehu ja kuori ja vaahdotettu ranskankerma keskenään. Anna tekeytyä puolisen tuntia kylmässä ja tarjoa suolaisen pannukakun täytteenä.
Paahtopaistitäyte
-
Viipaloi naudan paahtopaisti. Surauta vuohenjuusto, kerma, vaahterasiirappi ja sitruunamehu sileäksi sauvasekoittimella. Suikaloi kesäkurpitsa.
-
Sekoita vuohenjuustokerma, paahtopaistisuikaleet ja kesäkurpitsa keskenään. Anna tekeytyä puolisen tuntia kylmässä ja tarjoa suolaisen pannukakun täytteenä.