Suolainen pannukakku

Suolainen pannukakku

0 arviota
Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 40 min
Haastava

Valmistusohje

Pannari:

Vatkaa ainekset huolellisesti kuohkeaksi massaksi. Anna tekeytyä puolisen tuntia. Kuumenna teflonpinnoitteinen muffinivuoka 180 asteisessa uunissa noin viisi minuuttia. Ota muffinivuoka uunista ja kaada kuppien pohjalle puoli senttiä sulaa voita. Kaada perään taikinaa niin että kupit täyttyvät puolilleen. Paista 180 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes pannarit saavat kauniin värin ja kohoavat kuppimaisiksi.

Pekonitäyte:

Kuutioi ja paista pekoni paistinpannulla kypsäksi. Lisää pannulle kuutioitu omena ja soija. Kiehauta ja mausta mustapippurilla ja sitruunan kuorella ja mehulla. Vatkaa creme fraiche vaahdoksi. Lusikoi täytettä paistettuun pannukakkukuppiin ja päälle vaahdotettua creme fraichea.

Broileritäyte:

Suikaloi broilerin paahtofilee. Sekoita silputtu ruohosipuli, broileri, limen mehu ja kuori ja vaahdotettu ranskankerma keskenään. Anna tekeytyä puolisen tuntia kylmässä ja tarjoa suolaisen pannukakun täytteenä.

Paahtopaistitäyte:

Viipaloi naudan paahtopaisti. Surauta vuohenjuusto, kerma, vaahterasiirappi ja sitruunamehu sileäksi sauvasekoittimella. Suikaloi kesäkurpitsa. Sekoita vuohenjuustokerma, paahtopaistisuikaleet ja kesäkurpitsa keskenään. Anna tekeytyä puolisen tuntia kylmässä ja tarjoa suolaisen pannukakun täytteenä.

Sinua saattaisi kiinnostaa