Suolainen pannukakku

Suolainen pannukakku

Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 40 min
Keskitaso

Valmistusohje

Pannari

  • Vatkaa ainekset huolellisesti kuohkeaksi massaksi. Anna tekeytyä puolisen tuntia. Kuumenna teflonpinnoitteinen muffinivuoka 180-asteisessa uunissa noin viisi minuuttia.

  • Ota muffinivuoka uunista ja kaada kuppien pohjalle puoli senttiä sulaa voita. Kaada perään taikinaa niin että kupit täyttyvät puolilleen. Paista 180-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes pannarit saavat kauniin värin ja kohoavat kuppimaisiksi.

Pekonitäyte

  • Kuutioi ja paista pekoni paistinpannulla kypsäksi. Lisää pannulle kuutioitu omena ja soija. Kiehauta ja mausta mustapippurilla ja sitruunan kuorella ja mehulla.

  • Vatkaa creme fraiche vaahdoksi. Lusikoi täytettä paistettuun pannukakkukuppiin ja päälle vaahdotettua creme fraichea.

Broileritäyte

  • Suikaloi broilerin paahtofilee. Sekoita silputtu ruohosipuli, broileri, limen mehu ja kuori ja vaahdotettu ranskankerma keskenään. Anna tekeytyä puolisen tuntia kylmässä ja tarjoa suolaisen pannukakun täytteenä.

Paahtopaistitäyte

  • Viipaloi naudan paahtopaisti. Surauta vuohenjuusto, kerma, vaahterasiirappi ja sitruunamehu sileäksi sauvasekoittimella. Suikaloi kesäkurpitsa.

  • Sekoita vuohenjuustokerma, paahtopaistisuikaleet ja kesäkurpitsa keskenään. Anna tekeytyä puolisen tuntia kylmässä ja tarjoa suolaisen pannukakun täytteenä.

Kokeile reseptejä