Sveitsinleike sandwich
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Sekoita sitruuna-aiolin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä kymmenisen minuuttia.
-
Leikkaa punasipuli paksuiksi viipaleiksi. Yritä pitää viipaleet ”kiekkoina”, niin ettei renkaat irtoaisi toisistaan. Paista viipaleet ruokalusikallisessa voita ja rypsiöljyä kauniin paahtuneen värisiksi ja pehmeiksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Kuumenna rypsiöljy ja voi paistinpannulla vaahtoavaksi. Paista sveitsinleikkeen vaahtoavassa rasvassa molemmin puolin kauniin kullanruskeiksi ja kypsäksi.
-
Paista kananmunat (jätä keltuaiset ehjiksi) ja mausta ne suolalla. Paahda sämpylät nopeasti pannulla molemmin puolin ja kokoa sandwichit.