Tabascomakkaraa ja omena-parsasalaattia
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Leikkaa parsojen puumainen kanta pois ja pyörittele parsat oliiviöljyssä. Grillaa parsat kuumassa grillissä nopeasti kauniin värisiksi ja napakan kypsiksi.
-
Viipaloi omena kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi punasipuli. Sekoita parsat, omena, punasipuli ja herneet keskenään. Mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla, oliiviöljyllä ja sitruunamehulla.
-
Sekoita Tabasco-aiolin ainekset keskenään ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.
-
Grillaa makkaroita keskilämmöllä kauniin värisiksi noin 8 minuuttia välillä käännellen. Tarjoa grillatut makkarat omena-parsasalaatin, amerikkalaisen sinapin ja Tabasco-aiolin kera.