Tabascomakkaraa ja omena-parsasalaattia

Tabascomakkaraa ja omena-parsasalaattia

0 arviota
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

Leikkaa parsojen puumainen kanta pois ja pyörittele parsat oliiviöljyssä. Grillaa parsat kuumassa grillissä nopeasti kauniin värisiksi ja napakan kypsiksi. Viipaloi omena kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi punasipuli. Sekoita parsat, omena, punasipuli ja herneet keskenään. Mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla, oliiviöljyllä ja sitruunamehulla.

Sekoita Tabasco-aiolin ainekset keskenään ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.

Grillaa makkaroita keskilämmöllä kauniin värisiksi noin 8 minuuttia välillä käännellen.

Tarjoa grillatut makkarat omena-parsasalaatin, amerikkalaisen sinapin ja Tabasco-aiolin kera.