

Tacot grillipossusta
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Grillaa fileepihviä noin 10 minuuttia keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes liha on mehevän kypsää ja pinnassa on hyvä grilliväri. Kääri liha folioon ja anna vetäytyä ainakin muutama minuutti ennen tarjoilua.
-
Poista ananaksesta puiseva keskusta ja viipaloi. Kuori punasipuli ja leikkaa noin sentin viipaleiksi. Grillaa ananas- ja punasipuliviipaleita kuumassa grillissä, kunnes ne pehmenevät ja saavat kauniin grillipinnan.
-
Viipaloi vetäytynyt liha ohuiksi viipaleiksi. Silppua grillattu punasipuli ja ananas lihan joukkoon ja sekoita.
-
Kuumenna tacot ja tarjoa liha ja limemajoneesi tacojen täytteenä.