Tacot grillipossusta

Tacot grillipossusta

0 arviota
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Grillaa fileepihviä noin 10 minuuttia keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes liha on mehevän kypsää ja pinnassa on hyvä grilliväri. Kääri liha folioon ja anna vetäytyä ainakin muutama minuutti ennen tarjoilua.

Poista ananaksesta puiseva keskusta ja viipaloi. Kuori punasipuli ja leikkaa noin sentin viipaleiksi. Grillaa ananas- ja punasipuliviipaleita kuumassa grillissä, kunnes ne pehmenevät ja saavat kauniin grillipinnan.

Viipaloi vetäytynyt liha ohuiksi viipaleiksi. Silppua grillattu punasipuli ja ananas lihan joukkoon ja sekoita.

Kuumenna tacot ja tarjoa liha ja limemajoneesi tacojen täytteenä.